Skrivkurs - Relationer - 6 mån

Skrivkurs - Relationer 

Varför skriva om relationer? 

Hela livet består av relationer. Relationer påverkar människors psykiska hälsa både positivt och negativt. Genom att skriva om relationer på olika sätt kan vi lära oss mer om oss själva, vi kan läka det som gör ont och vi kan gå vidare med nya insikter.

  • Syftet med skrivkursen om relationer är att hjälpa dig som skribent att komma igång med ett regelbundet skrivande.

  • Syftet är att ge dig möjlighet att under dessa 6 månader fördjupa dig i ämnet relationer, både relationen till dig själv, men även till familj och på andra sätt. Skrivkursen är en läkande process och för personlig utveckling. 

  • Syftet är också att genom skrivövningarna få igång processen, låta prestationsångesten fasas ut, och öppna flödet för kreativitet och skapande. 

Efter dessa 6 månader kommer du som skribent att fått en djupare insikt om dina relationer.


Skrivövningarna får du som mail och de är till dig att behålla. 


Så fort du har betalat kursavgiften sätter kursen igång.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

272899455_490125172830101_6000428247229902611_n

Skrivkurs - Relationer - 6 mån

En sexmånaderskurs om relationer. Varje vecka under 26 veckor får skribenten en skrivövning att utgå ifrån och som handlar om relationer.

Varför skriva om relationer? Hela livet består av relationer. Relationer påverkar människors psykiska hälsa både positivt och negativt. Genom att skriva om relationer på olika sätt kan vi lära oss mer om oss själva, vi kan läka det som gör ont och vi kan gå vidare med nya insikter. 

SEK 360
Total due SEK 360

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Såhär tycker några av deltagarna på Gratiskursen Ord som läker - skriv från hjärtat:

"Tack för din kurs. Den är helt fantastisk."

"Jag tycker att jag sover bättre, jag har till och från ganska markanta sömnproblem men det har blivit lite bättre. Jag tycker kursen var bra. Det är konkreta uppgifter, inga krav på förkunskaper eller särskild utrustning och att man kan göra uppgifterna ganska fritt efter hur det passar in i ens vardag."

"Jag tycker verkligen om att skriva och den här kursen har gett mig en skjuts framåt."

"Jag fick energi och tro på att jag ska skriva, det tömmer en massa tankar och väcker roliga minnen. Tack för en bra kurs!"

"Varmt tack för att jag fick möjlighet att delta i kursen som jag uppskattar väldigt mycket. Den är lätt att ta till sig och är mycket inspirerande."


Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp – oavsett anledning.