Skrivkurs - Intuitivt skrivande - 8 veckor

Skrivkurs - Intuitivt skrivande

Varför intuitivt skrivande?

Intuitivt skrivande är att skriva mellan det medvetna och det omedvetna. Att tona in på den kreativa kraften vi alla har inom oss och låta orden komma ut utan censur eller prestation. Intuitivt skrivande kallas också ibland flödesskrivning. Flödesskrivning är vad det låter, bara skriva i ett flöde utan att stanna. 

Intuitivt skrivande kan lösa upp skrivblockering, skrivkramp och ge dig en skrivrutin. Du kan skriva av dig och släppa loss på ett sätt som är bra för allt ditt skrivande. Intuitivt skrivande ger dig tillgång till din inre röst och är fritt från prestationskrav och skrivandet sker när vi låter hjärtat och handen styra.

Det finns inga krav på hur texten ska vara, orden som behöver komma fram formar texten. Det brukar vara förvånansvärt mycket som kommer fram under skrivandet. I texten som utkristalliseras kan man sedan hitta guldkorn, dvs ord, meningar eller hela stycken att bygga vidare på. Orden och texten säger mycket om skribenten och hens önskningar.

  • Syftet med skrivkursen intuitivt skrivande är att hjälpa dig som skribent att komma igång med ett regelbundet skrivande.

  • Syftet är att ge dig möjlighet att under dessa 8 veckor fördjupa dig i och träna på att låta hjärtat styra vad du skriver och därmed fördjupa din förståelse för dig själv, lära känna dina inre önskemål och din inre längtan, samtidigt som det också är en läkande process och personlig utveckling. 

  • Syftet är att släppa fram det du har inom dig och komma förbi den inre kritikern och prestationsångesten som ofta står i vägen för läkandet. 

Efter dessa 8 veckor kommer du som skribent att fått en djupare insikt om dig själv och dina inre önskningar samt tekniker att fortsätta skriva på egen hand.

Skrivövningarna får du som mail och de är till dig att behålla. 


Så fort du har betalat kursavgiften sätter kursen igång.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Enkelt Citat Glad Tjej Skönhet Hår Facebook Omslag-3

Skrivkurs - Intuitivt skrivande - 8 veckor

En 8-veckors skrivkurs om intuitivt skrivande. Varje vecka under 8 veckor får skribenten en skrivövning att utgå ifrån och som handlar om intuitivt skrivande.

Vad är intuitivt skrivande?
Det intuitiva skrivandet kallas också ibland för flödesskrivning. Intuitivt skrivande är fritt från prestationskrav och skrivandet sker när vi låter hjärtat och handen styra. Det finns inga krav på hur texten ska vara, orden som behöver komma fram formar texten. Det brukar vara förvånansvärt mycket som kommer fram under skrivandet. I texten som utkristalliseras kan man sedan hitta guldkorn dvs ord, meningar eller hela stycken att bygga vidare på. 


SEK 360
Total due SEK 360

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Såhär tycker några av deltagarna som har gått tidigare skrivkurser:


"Tack för din kurs. Det har varit en fantastisk resa i mitt inre. Skrivövningarna har varit bra och varierande kombinerat med kunskap om läkande skrivande"


"Tack för en fantastisk kurs. Jag har bearbetat både jobbiga och roliga händelser i mitt liv. Det är bra att det inte finns krav på förkunskaper eller särskild utrustning och att man kan göra uppgifterna ganska fritt efter hur det passar in i ens vardag."


"Tack Maria! Det har varit en fantastisk skrivarresa och jag har fått nya insikter som jag tar med mig. Det har varit bra skrivuppgifter som verkligen gjort att jag har fått stanna upp och reflektera."


"Jag har kommit igång med skrivandet igen och jag är stolt över mig själv att jag nu är på väg i den riktning jag vill gå i livet."


Ångerrätt 14 dagar oavsett anledning: Ångerblankett