Textrespons

Textrespons

Syftet med textrespons är att hjälpa skribenten att utveckla sin text. Att få någon annans perspektiv på sin texter och på vad den handlar om ger en värdefull möjlighet att se den utifrån och att undersöka hur texten kommunicerar med en läsare – vad du faktiskt har fått ned på papperet, och vad som kanske fattas ännu, vad du inte förmedlat.

Genom textrespons har du möjlighet att berätta för en annan människa var du varit och bli bevittnad där, och även bli bekräftad i att du är på en annan plats i livet nu, att du är en annan person, som skriver om något förflutet. Detta kan stärka din upplevelse av att du är fri och kapabel att skriva din berättelse – både bakåt och framåt.


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

priscilla-du-preez-318418-unsplash (kopia)

Textrespons

Textrespons på valfri text, 1-3 A4 sidor. Skribenten kan välja att fokusera på ett särskilt avsnitt eller ställa frågor som hen vill ha feedback på angående texten. 

SEK 560
Total due SEK 560

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Såhär tycker deltagare som gått Write Your Selfs 8-steg samt erhållit textrespons:

”Min respons på kursen är bara positiv. Jag har fått nytt perspektiv på allt jag skriver, jag har fått många verktyg och metoder för att kunna hitta en utväg när jag fastnar någonstans och för att komma närmare mig själv och mitt djup. Jag fick också övningar som är roliga och håller mig i träning på olika sätt. Tack för ditt tålamod och din hjälp.”

"Jag är imponerad över att du skrev en utförlig respons och att responsen var engagerad. Du backade inte från det tunga ämnet som är svårt att förmedla. Jag hade en känsla av att jag inte agerade hjälplöst och du bekräftade min känsla. I din kurs om läkande skrivande hade jag en chans att berätta om ett svårt trauma. Din respons på min text blev ett hjälpmedel för mig att kunna sätta ord på något som är svårt att hitta ord för. Kanske har jag lyckats. Jag ville göra en läsbar text av det osägbara."

 

Ångerrätten gäller inte textrespons då den utformas efter varje kunds speciella önskemål och har en personlig prägel. Läs mer om ångerrätt här